Mijn zevende week
Nou, hier is ie weer mijn wekelijkse verhaaltje.
Ik denk dat mijn foto's van deze week wel zullen bevallen, ik vind ze zelf, omdat ik erbij natuurlijk vooral, erg leuk! Maar ik zal voor ik over vandaag vertel, even snel over de rest van mijn week vertellen.
Ik heb een super leuke, drukke week gehad. Maandag lekker uit eten geweest in China Town, voor 7 dollar! Is 5 euro. Ik ga er deze week weer eten, of gewoon als take out meenemen. Dinsdag ben ik met Neelay, de jongen waar ik mogelijk mee ga reizen (tot nu toe hebben we nog geen andere geschikte mensen gevonden helaas), uit eten geweest en daarna zijn we naar een cocktailbar geweest, heel hoog in een toren, die ronddraaid (niet the Sydney Tower). Donderdag ben ik met Guynh, een meisje van mijn school die ook in Sydney stage loopt, een paar drankjes gaan doen. Was echt super gezellig. Eerst gingen we langs haar apartement, waar ze met haar Nederlandse vriend, Tim, woont en nog 5 anderen. Ze waren allebei super enthousiast over m'n reisplannen en willen met me mee naar Melboure!! Tussen kerst en oud&nieuw is dat. Daar ben ik supr blij mee. Zij hebben ook allebei een rijbewijs. Later op de avond ben ik nog met Kyoko en 2 vrienden van haar wat gaan drinken in een studentenbar. Vrijdag vierde mijn Italiaanse huisgenoot, Daniele, zijn verjaardag en waren er in dit kleine apartementje wel 70 man!!! Was heel gezellig, waren veel mensen die ik ken via Daniele, en daarna rond een uurtje of 1 ben ik met een paar meiden naar een paar hostel cafés geweest. En vooral de mensen van mijn vereniging vinden dit waarschijnlijk interessant om te horen, maar deze avond was ik voor het eerst in mijn leven dronken... Dat kwam omdat ik niet veel gegeten had die avond en ik verschillende soorten alcoholische drankjes dronk. Normaal gesproken ben ik na 6 mixdrankjes enkel erg aangeschoten, maar nu was ik al na een glas wijn en 2 mixdrankjes dronken :S Erg vreemd. Voortaan maar meer eten :-)
Zaterdag regende het heel erg, dus ben ik naar de film geweest, een hele flauwe, The Other Guys. Die avond lekker ontspannen en toen vanochtend om 7 uur opgestaan (eigenlijk 6 want de klok is hier een uur vooruit gezet, dus het tijdsverschil is nu 9 uur!), om naar the Featherdale Wildlife Park te gaan, met een groep mensen van de UTS, waaronder Kaia en Ali (zie alle foto's). Hier was ik een kangaroo aan het aaien terwijl ik op mn hurken zat, en die begon opeens in mn mouw te bijten en ging achter me staan en was wild (maar deed geen pijn gelukkig) in mn rug aan het bijten. Iedereen lachen natuurlijk, ik ook, maar wat bleek nou, die kangaroo zat gewoon tegen me aan te rijden! Heel apart. Daarna was ik wel een beetje bang voor hem, want af en toe kwam hij wild op me afgehuppeld. Hahahah.
Toen vanmiddag lekker 5 uurtjes geslapen, want ik was bekaf. Nu is het al half 5 in de morgen, dus ik ga maar snel slapen. Morgen vrij, want het is morgen Labour Day!
Tot volgende week, en sorry dat het weer zo'n ontzettend lang verhaal is.
Ow ja, hopelijk eindelijk surfen volgende week, als het mooier weer is..
Hee jess! eindelijk tijd gehad om je verhaal te lezen, klinkt leuk hoor allemaal! En zeker nice natuurlijk dat je voor het eerst dronken bent geweest! Vond je het voor herhaling vatbaar? ;p Veel plezier nog! xx