Mijn tiende en elfde week
Hallo,
Hier even snel een kort verhaaltje. Vanaf vandaag is er 10 uur verschil tussen Nederland en Sydney! Het begint hier al aardig lenteweer te worden :-) Wel nog regen zo nu en dan, maar wel lekkere temp.
Gisteren voor het eerst Halloween gevierd. Was wel grappig. Ik en mn Nederlandse vrienden zouden naar een club gaan waar iedereen verkleed was, maar de hele avond was een beetje uitgelopen en we zijn alleen bij een feestje bij iemand thuis geweest.
Dit is mijn laatste bericht voor ik op reis ga. Ben hier dan 3 weekenden niet. Kan niet wachten tot ik weg ga en even niet hoef te werken. Mn stage is super saai. Wordt hopelijk drukker als ik terug ben.
Ik weet niet zoveel leuks te vertellen helaas. Heb de afgelopen 2 weken rustig aangedaan. Was ziek deze week, maar voel me sinds vrijdag weer beter gelukkig.
Nog 5 nachtjes dan vertrek ik. Mijn reisschama is als volgend: 1 nacht in Coffs Harbour, 2 nachten in Byron Bay, 2 nachten in Surfers Paradise, 2 nachten in Brisbane, 1 nacht bij Fraser Island, 2 nachten bij de Whitsundays, 1 nacht in Mission Beach, 3 nachten in Cairns.
Over 3 weken heb ik (hopelijk) prachtige foto's van mn reis!!
En volgende week ben ik alweer op de helft van mn tijd in Australia!
Hee jess! Leuk weer even een verhaaltje te lezen, jammer dat ie niet zo lang is. Heel veel plezier met je reis in ieder geval!xx
Thnx Emm! Zal zeker lukken :-D
Tja, er zijn in principe zat dingen die nog kan schrijven, maar wil jullie niet vervelen :p
En er moeten natuurlijk nog verhalen overblijven voor als ik terug ben :-)
xoxo